​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

Ring til os på telefon: 75 24 11 93

​Sikkerhedsvagt til mange forskellige arrangementer og behov

Ønsker du at samle mange folk til en stor fødselsdag, en 18-års fest eller et jubilæum kan det være en god ide at sørge for, at der ikke kommer ubudne gæster ved hjælp af en sikkerhedsvagt.

Hos KS Vagt tilbyder vi professionelle sikkerhedsvagter, som du kan bruge i forbindelse med dit arrangement i Varde, Esbjerg, Billund og hele Midtjylland.

Diskrete vagter med fokus på et højt sikkerhedsniveau

Vi ønsker at opretholde høj sikkerhed, for eksempel ved at tjekke dine gæster, før de træder ind ad døren – men med et smil på læben. Når alle gæster er ankommet, og festen er i gang, bliver vagten mere diskret og neutral. Først i tilfælde af uhensigtsmæssige situationer vil vagten gribe ind og sørge for, at sikkerheden bevares.

Har I prominente gæster på besøg og brug for en sikkerhedsvagt?

Har I som virksomhed, arrangør på diverse locations eller som vært brug for en ekstra sikkerhed omkring enkeltstående personer, så kan KS Vagt med sikkerhed anvendes. Det kan for eksempel være et arrangement, hvor musikalske kunstnere eller prominente politiske individer kommer på besøg. Med en sikkerhedsvagt sikres et skjold omkring den givne prominente gæst, og I sikrer samtidig jer selv og arrangementets ry på bedst mulig vis i tiden efter.

Book en professionel sikkerhedsvagt til dit næste arrangement på telefon 75 24 11 93 eller e-mail ks@ksvagt.dk.

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

​KS Vagt

CVR: 86998017

KONTAKT OS​

FIND VEJ​

​Solbakken 5

6800 Varde

Kastanielunden 54
6705 Esbjerg

Systemvej 35
7190 Billund

CERTIFICERET AF​

​​

Dansk Institut for Certificering