​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

​Områdevagt sikrer virksomheder og boligejere

​En områdevagt er så at sige dine øjne om natten. Når du ligger og sover, kan KS Vagt hjælpe dig med at sove roligt – uanset om du er en privat kunde eller erhverv. Vi passer gerne på både dit hus og din virksomhed ved at køre områdevagt. KS Vagt dækker i dag Syd- og Midtjylland med områdevagter, og vi har seks faste patruljer kørende.

Som områdevagt kører vi patrulje i dit område om natten. Vi ser efter, om noget ser forkert ud, om der er nogle uregelmæssigheder eller andet, som vi ikke tidligere har bemærket. 

Hvor ofte patruljerer I?

Vi kommer typisk forbi to til tre gange per nat. Hos vores vagtfirma er der både inkluderet tilsyn og patrulje, og ønsker du at lave en fast aftale om vagtservice, kan vi tilbyde en fastvagt til din virksomhed eller boligforening.

Få en områdevagt ud hurtigst muligt

En områdevagt er med til at sikre en hurtig udrykning ved alarmering, da vi er i området i forvejen. Så mange af vores kunder knytter KS Vagt til deres alarmudrykning også. Bliv koblet på vores alarmudrykning, så du altid er sikret den hurtigste responstid.

​Kontakt os og hør om muligheden for områdevagt

Kombinationen af de to løsninger er en billig og effektiv måde at undgå indbrud på for både private som virksomheder. Hvis du vil høre mere om vores services og priser, kan du ringe eller skrive til os få en snak om, hvad KS Vagt kan gøre for din sikkerhed.

Ring til os på tlf. 75 24 11 93 eller skriv en e-mail til KS@KSvagt.dk for at få en uforpligtende snak om vagttjeneste eller servicevagt

Har du brug for vi står for sikkerheden i dit område?​

Udfyld formularen herunder, så svarer vi hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Face​book

​KS Vagt

CVR: 86998017

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​

Find vej

Afdeling i Varde

​Solbakken 5, 6800 Varde


Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

​​​

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Certificeret af

​​Dansk Institut for Certificering​