​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

Ring til os på telefon: 75 24 11 93

Vagtselskab - KS Vagt

Som vagtselskab med mere en 33 års erfaring ved vi, hvad der kræves af sikkerhedsmæssige foranstaltninger. KS Vagt er et vagtselskab, der ønsker at varetage forskellige former for arrangementer, selskaber, fester og sikkerhedsmæssige roller i diverse firmaer.

KS Vagt er et kvalitetsbevidst vagtselskab, hvorfor vores tilstedeværelse også afspejler kvalitet og professionalisme. Et vagtselskab som KS Vagt behøver i dag ikke at være specialiseret i én form for sikkerhedsmæssig varetagelse, fordi den viden og erfaring vi har hos os egner sig til mange forskellige situationer.

Geografisk og erfaringsbaseret stor rækkevidde med vores vagtselskab

KS Vagt har base i Varde i Midtjylland men formår alligevel at komme langt omkring. Vores radius på 40 km. fra Esbjerg, Varde og Kolding gør at vi når store midtjyske byer, hvor der afholdes mange forskellige sportsbegivenheder, koncerter og som i alle andre større byer: Private fester. Ikke bare geografisk men også erfaringsbaseret kommer vi langt omkring. Vores vagtselskab tilbyder blandt andet sikkerhedsvagter, faste vagter, rondering, kontrollørposter, butiksdetektiver og mange andre tjenester!

Ønsker du for eksempel som privatperson at være sikker på at huset sikres imens du og familien er på ferie i Syden, så kan du via vores vagtselskab bestille en tilkaldsvagt via en såkaldt tilkaldsalarm, som ikke koster mange penge. Alle aspekter af sikkerhedstjenester bliver dækket gennem KS Vagt, fordi vi har kendskab til såvel private som virksomhedsmæssige sikkerhedsbehov, der måtte opstå.

Vi kan bookes både til engangsforetagender eller du kan bruge os i en mere fast position i din virksomhed. Uanset situation, kan du altid ringe til vores vagtselskab på 75 24 11 93 og høre mere om, hvad vi laver eller få et tilbud der passer til dit behov. Ønsker du at kontakte os pr. mail er adressen KS@KSvagt.dk.

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

​KS Vagt

CVR: 86998017

KONTAKT OS​

FIND VEJ​

​Solbakken 5

6800 Varde

Kastanielunden 54
6705 Esbjerg

Systemvej 35
7190 Billund

CERTIFICERET AF​

​​

Dansk Institut for Certificering