​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

​Byggepladsvagt med mange års erfaring

​Står du og mangler en byggepladsvagt til byggepladsen? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos KS Vagt stiller vi professionelle vagtfolk til rådighed i forskellige situationer. 

Vi kan fx være behjælpelige på byggepladser, så du undgår hærværk og tyveri. Vores typiske kunder kommer fra Varde, Esbjerg, Billund eller omegn, men vi står til rådighed i hele Midtjylland.

Vælg et erfarent vagtfirma

Vi er et professionelt vagtfirma med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi tilbyde forskellige former for vagtservice, såsom patruljering, runderende vagt eller byggepladsvagt. 

Vores vigtigste mission er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder. Når du samarbejder med vores firma, er du garanteret en veluddannet og erfaren vagt, som er velegnet til den pågældende opgave.

Øg sikkerheden med en byggepladsvagt

Tyveri og hærværk på byggepladser er et stigende problem grundet manglende fokus på sikkerhed. Er dette tanker, som fylder meget ved dit byggeprojekt, så kan du med fordel kontakte vores vagtfirma for professionel hjælp.

Vi stiller altid gerne en byggepladsvagt, der forhindrer tyveri og hærværk, til rådighed. Vores vagt sørger for kontrolleret adgang og sørger gennem natten for, at der ikke kommer ubudne gæster. Vi leverer professionelle løsning tilpasset dit behov for områdesikring.

Kontakt os for at lave en aftale

Ønsker du at undgå indbrud eller hærværk på din byggeplads, så lad vores vagt komme og skabe sikkerhed. Vi tilpasser enhver løsning, så den imødekommer lige netop dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. 75 24 11 93 eller på mail: ks@ksvagt.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Face​book

​KS Vagt

CVR: 86998017

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​

Find vej

Afdeling i Varde

​Solbakken 5, 6800 Varde


Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

​​​

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Certificeret af

​​Dansk Institut for Certificering​