​Bryllupsvagt - så kan I nyde jeres store dag

minus-horizontal-straight-line

Det er sikkert ikke dine gæster, venner eller bekendte, du er allermest bange for.

 

​Men en gang imellem er en spøg gået over stregen og brudepar er vendt hjem til et hus, der er raseret ”i sjov”. Det kan du sikre dig mod ved at hyre en kontrollør, festvagt eller bryllupsvagt gennem vores vagtfirma.

Ubudne gæster kan ødelægge fest og gode minder

minus-horizontal-straight-line

​Det kan også være ubudne gæster, der giver dig et grimt minde om den dag, der ellers skulle være en af de dejligste i dit liv. Måske er brylluppet annonceret i avisen, og der er i hvert fald sendt invitationer ud, så mange ved, at I ikke er hjemme på dagen. Lej en vagt, så er I bedre sikret mod indbrud.

Der findes desværre mennesker, som ynder at bryde ind, når bryllupsfesten er allerbedst. Det vil vi hos KS Vagt også sikre dig imod, når vi er bryllupsvagt. 

Som bryllupsvagt sikrer vi, at du har et hjem at vende tilbage til, når festen er overstået. Og vi hjælper naturligvis både ved borgerlige og kirkelige vielser.​

Lej en bryllupsvagt eller dørmand

Ubudne gæster kan desværre også finde på at dukke op til selve festen, og derfor vælger mange at hyre en bryllupsvagt som dørmand til deres store dag.

Gennem KS Vagt kan I få alle former for vagtservice, der passer lige til jeres behov, både hvis du er privat kunde eller en virksomhed, der står for at arrangere fester. Lej en vagt til dit næste arrangement, så sikrer vi, at festen sidder lige i skabet.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lej en vagt til jeres fest

Tag en snak med os om jeres muligheder, så I kun får gode minder. Vi kan oplyse jer om vores pris for leje af bryllupsvagt eller servicevagt, og hvilke ydelser, vores vagtservice indebærer. Ring til os på tlf. 75 24 11 93 eller e-mail KS@KSvagt.dk og lej en vagt, så I kan få den fest, I fortjener.

KS Vagt logo

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på​ Face​book​

Kontakt​oplysninger

Afdeling i Varde

Solbakken 5, 6800 Varde

Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Om ​firmaet

​KS Vagt

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​