​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

​En fastvagt sikrer din byggeplads, fabrik eller port

KS Vagt udfører en række opgaver indenfor vagtservice. Ved fastvagt forstås, at opgaven er bemandet over længere tid eller i bestemte perioder. Det bruger vi fx, når vi skal sikre:

  • Byggepladser
  • Fabrikker
  • Porte​
  • Alarm- og brandsystemer
  • En bestemt person holdes væk eller pågribes​

​Fastvagt kan bruges både præventivt og til kontroller

En aftale om en fastvagt kan have tre formål: For det første kan en fastvagt have en præventiv virkning ved fx byggepladser eller steder med store værdier liggende, som kan være udsat for tyverier. Med en fast, uniformeret ronderingsvagt er det synligt, at her er der vagtfirma til stede, så man kan lige så godt sig væk.

For det andet kan en fastvagt også bruges til at overvåge et bestemt område eller en adresse for at pågribe en mistænkt. Det har vi i flere omgange haft stor succes med. Vi tilbyder især denne vagtservice til erhverv.

Og for det tredje kan en fastvagt kontrollere et bestemt område eller en adresse for at sikre, at det kun er godkendte personer, der kommer ind på området eller adressen.

En fastvagt sender et signal om høj sikkerhed

Tillid er en god ting, men kontrol er i de fleste tilfælde mere sikkert. En fastvagt fra KS Vagt giver tryghed på arbejdspladsen. Vi kan tilbyde vagter, der er fast knyttet til virksomheden over et længere tidsrum – for eksempel. i dagtimerne og/eller om natten.

En fastvagt fra KS Vagt er uddannet til at foretage adgangskontrol, videoovervågning, til- og frakobling af alarmer, udføre rondering, føre tilsyn med parkeringsarealer, kontrollere flugtveje og en masse andre ting. En fastvagt kan ligeledes bruges til at overvåge et bestemt område eller en adresse for at pågribe en mistænkt.

Kontakt os, hvis din virksomhed har brug for et vagtfirma

Har din virksomhed brug for en aftale omkring en fastvagt, så står vi naturligvis til rådighed. Vi kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have vedr. vores ydelser, både telefonisk og pr. e-mail.

Ring på 75 24 11 93 og lad os tage en snak, eller skriv en e-mail til os på ks@ksvagt.dk.

​​

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Face​book

​KS Vagt

CVR: 86998017

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​

Find vej

Afdeling i Varde

​Solbakken 5, 6800 Varde


Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

​​​

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Certificeret af

​​Dansk Institut for Certificering​