​Erfaren butiksdetektiv kan mindske svind og tyveri

Hos KS Vagt har vi stor erfaring med at kontrollere butikker i Sydjylland og Midtjylland.

minus-horizontal-straight-line

Vores butiksdetektiver holder både øje med kunder og personale i din forretning, for fakta er desværre, at der forsvinder rigtigt mange produkter fra hylderne i danske forretninger.

Men bruger man en butiksdetektiv kan det betyde mindre svind og tyveri fra butikken.​

En butiksdetektiv kan både være i uniform eller civil

minus-horizontal-straight-line

Vores butiksdetektiverne kan optræde i uniform, når besøget skal have en præventiv effekt. Når en butikstyv ser en uniformeret detektiv er han/hun bevidst om, at her holdes øje. Og så er sandsynligheden for et tyveri blevet mindre.

Det har altså en forebyggende effekt, når en butiksdetektiv i uniform går rundt i butikken og holder øje - og det skaber også tryghed for dine ansatte.

Nogle gange er det også meget effektivt at være butiksdetektiv i civil. Så går detektiven rundt i butikken som enhver anden handlende og "blender ind". Når detektiven er i sit almindelige tøj, ser han måske nogle ting, som ikke ville ske, hvis han var i uniform.

​​I forbindelse med detektivarbejdet kan vi foretage visitationer, hvis det er nødvendigt. Det må vi godt - både i og uden uniform.​

”Lej ” en butiksdetektiv​hos KS Vagt og giv sikkerheden et lift

En butiksdetektiv er et gammelkendt begreb, som KS Vagt har kunnet tilbyde butikker i vores område gennem mange år. Vi har derfor stor erfaring og har brugt denne erfaring til blandt andet at videreudvikle modellen.

Hos KS Vagt har vi stor erfaring med at kontrollere butikker i det Sydjyske og Midtjyske område. En butiksdetektiv fra os holder konstant et vågent øje med såvel kunder som personale i din forretning, for i dagens Danmark viser de kolde fakta desværre, at der på ulovlig vis forsvinder uacceptabelt mange produkter fra hylderne. Ved at satse på en butiksdetektiv fra KS Vagt øger du mulighederne for at opnå et betydeligt mindre svind og i det hele tager at kunne reducere tyveri fra butikken.

Kontakt os i dag

Skal vi hjælpe dig og din butik?

Vi tager gerne en snak og fortæller om arbejdet som butiksdetektiv. Ring til os på tlf. 75 25 11 93 og hør nærmere om priser og muligheder.

KS Vagt logo

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på​ Face​book​

Kontakt​oplysninger

Afdeling i Varde

Solbakken 5, 6800 Varde

Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Om ​firmaet

​KS Vagt

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​