Alarmpatrulje​r i Sydjylland - hver eneste dag

KS Vagt er godkendt til at køre alle former for alarmudrykninger på alle forsikringsniveauer. 

minus-horizontal-straight-line

​KS Vagts alarmpatruljer dækker i dag Sydjylland ned til grænsen med seks til syv faste patruljer afhængigt af sæsonen. ​Vi er altså i marken, når alarmen går, så vi hurtigst muligt kan være fremme på stedet. Ofte er det blot fejlalarmer fra et åbent vindue, en kat eller et vindpust, men det giver vores kunder en stor tryghed, at vi kommer hurtigt frem.

Vi er naturligvis ISO 9001 certificeret, og vi har samarbejde med en lang række elinstallatører i Sydjylland og Midtjylland..

Alarmpatrulje og rundering – endnu et godt sikkerhedstilbud fra KS Vagt

minus-horizontal-straight-line

Ring og få en ”sikkerhedssnak”. Er du altid klar over, hvem der er sidste mand eller kvinde i dit firma ved arbejdstids ophør?

​Klar over hvem der sørger for, at der er lukket og slukket overalt, og ikke mindst at alarmen er slået til? Det er sikkert ikke altid nemt at have styr på, og det er som bekendt menneskeligt at fejle, også selv om fejltagelser kan have alvorlige følger.

KS Vagt, Midt- og Sydjyllands førende vagtfirma, tilbyder blandt andet alarmpatrulje arbejde der sikrer, at alle udvendige døre, brandporte samt vinduer er lukkede, at alt unødvendigt lys er slukket og alt elektrisk udstyr er behørigt frakoblet.

Kontakt os i dag

Skal du kobles på vores alarmpatruljer?

Få en aftale med KS Vagt om alarmpatruljering, den bedste måde at sikre din virksomhed mod ubehagelige hændelser i aften- og nattetimerne. Kontakt os for at høre mere.

KS Vagt logo

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på​ Face​book​

Kontakt​oplysninger

Afdeling i Varde

Solbakken 5, 6800 Varde

Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Om ​firmaet

​KS Vagt

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​