Servicevagt sikrer ro og orden

Ønsker du at sikre din virksomhed eller storcenter, så dine kunder kan handle ind i god ro og mag, bør du overveje en fast vagtservice. 

minus-horizontal-straight-line

​Vagten fungerer som det ekstra øje i udsatte ”rush-timer”, hvor tempoet er højt, og hvor det reelle overblik hurtigt kan forsvinde.

​Med en servicevagt eller flere placeret strategisk rundt i bygningen sikrer du, at alle etager og alle skjulte kroge er overvågede. På denne måde er der instanser placeret, som udstråler autoritet ved tilstedeværelsen og ikke mindst har mulighed for at gribe ind – altså en bedre løsning end et overvågningskamera eller alarm, der blot observerer eller larmer.

En servicevagt har erfaringen til at gribe ind

minus-horizontal-straight-line

En servicevagt kan anvendes til patrulje på forskellige offentlige steder, fx hos borgerservice, jobcentre og på skadestuer. På steder som disse vil en vagt kunne opretholde roen, når mennesker står i situationer, der trænger ind på livet, og som kan skabe panik.

Med vagtservice fra KS Vagt har du i virkeligheden en investering for livet.

Med en reel menneskelig erfaring til at gribe ind i stedet for at have et overvågningskamera, kan vagten - med sine egenskaber og evner til at tale mennesker til ro - sikre situationer, hvor eventuelle misforståelser, tyverier eller andre optrappende situationer finder sted.

Køb vagtservice til din virksomhed

Vores vagtfirma har ikke blot til opgave at holde ekstra øje med bygningen og dens besøgende, men servicevagtens funktion består også i netop at yde en service. Det kan fx være at hjælpe gangbesværede med at komme op ad trapper eller finde vej til en elevator. Derfor skal vagterne i store indkøbscentre kende bygningen samt være behjælpelig og imødekommende, når der er brug for det – noget vi har stort fokus på hos KS Vagt.

Kontakt os i dag

Kontakt os og hør mere om vagtservice

Med en servicevagt i din virksomhed, hos vagtlægen eller i storcenteret, har du et sikkert kort på hånden. Vi tilbyder vores vagtservice i Varde, Billund, Esbjerg samt hele Midtjylland. Kontakt os på telefon 75 24 11 93 eller skriv til vores e-mail ks@ksvagt.dk. Vi prioriterer netop dine behov, og derfor sikres du altid vagtservice i absolut højeste klasse hos vores vagtfirma.

KS Vagt logo

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på​ Face​book​

Kontakt​oplysninger

Afdeling i Varde

Solbakken 5, 6800 Varde

Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Om ​firmaet

​KS Vagt

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​