​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

Ring til os på telefon: 75 24 11 93

Servicevagt sikrer ro og orden​

Ønsker du i din virksomhed eller i storcenteret at sikre dig, at dine kunder kan handle ind i god ro og mag, bør du få en servicevagt tilknyttet. Vagten fungerer som det ekstra øje i udsatte ”rush-timer”, hvor tempoet er højt, og hvor det reelle overblik hurtigt kan forsvinde.

Med servicevagter placeret strategisk rundt i bygningen vil du sikre dig, at alle etager og alle skjulte kroge er overvågede. På denne måde er der instanser placeret, som udstråler autoritet ved tilstedeværelsen og ikke mindst har mulighed for at gribe ind – altså en bedre løsning end et overvågningskamera, der blot observerer.

Vi tilbyder vores service i Varde, Billund, Esbjerg samt hele Midtjylland.

Vores servicevagt har erfaringen til at gribe ind

En servicevagt kan anvendes på diverse offentlige steder, for eksempel hos borgerservice, jobcentre og på skadestuer. På steder som disse vil en vagt kunne opretholde roen, når mennesker står i situationer, der trænger ind på livet, og som kan skabe panik.

Med en uniformeret servicevagt fra KS Vagt har du i virkeligheden en investering for livet. Med en reel menneskelig erfaring til at gribe ind i stedet for at have et overvågningskamera, kan vagten, med sine egenskaber og evner til at tale mennesker til ro, sikre situationer, hvor eventuelle misforståelser, tyverier eller andre optrappende situationer finder sted.

Vores opgave består ikke blot i at holde ekstra øje med bygningen og dens besøgende. Servicevagtens funktion består også i netop at yde en service. Det kan for eksempel være at hjælpe gangbesværede med at komme op ad trapper eller finde vej til en elevator. Derfor skal vagterne i store indkøbscentre kende bygningen samt være behjælpelig og imødekommende, når der er brug for det – noget vi har stort fokus på hos KS Vagt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Med en servicevagt i din virksomhed, hos vagtlægen eller i storcenteret, har du et sikkert kort på hånden. Kontakt os på telefon 75 24 11 93 eller skriv til vores e-mail ks@ksvagt.dk. Vi prioriterer netop dine behov, og derfor sikres du altid sikkerhed i absolut højeste klasse hos vores vagtfirma.

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

​KS Vagt

CVR: 86998017

KONTAKT OS​

FIND VEJ​

​Solbakken 5

6800 Varde

Kastanielunden 54
6705 Esbjerg

Systemvej 35
7190 Billund

CERTIFICERET AF​

​​

Dansk Institut for Certificering