Rondering – få professionelle til at slå en runde

​At foretage rondering i virksomheder eller butikker er noget, der i høj grad øger følelsen af sikkerhed samt konkret hjælper til at have overblik over, hvem der kommer og går. 

minus-horizontal-straight-line

​Hos KS Vagt foretager vi rundering for virksomheder, i offentlige bygninger og endda for private. Det er noget, vores vagtfirma har specialiseret sig i. Vi kan også rådgive om andre former for sikkerhed såsom alarmpatrulje og vagter til byggepladser og private.

Når vores ansatte ronderende vagt er på rundering, sørger de yderligere for, at alle sikkerhedsmæssige instanser er tilkoblet, og at alle brandporte er lukket til, samt at kaffemaskiner og andre elektriske apparater er slukkede.

En ronderende vagt ser, hvem der kommer og går

minus-horizontal-straight-line

​Rondering vil i princippet sige, at en sikkerhedsvagt foretager en runde som den sidste instans, før bygningen lukkes og slukkes. Under runderingen sikrer vi, at alle vinduer, døre og andre indgange er låst på forsvarlig og rigtig måde. Derudover kan vi tilbyde statistisk materiale, der viser, hvad vi eventuelt har foretaget om natten, så du kan se, hvad der enten skal spares væk eller investeres i.

Få en kvalitativ service med rondering

Rundering – eller rondering – er en service, vi vægter højt.

KS Vagt er kendt for utrolig god kvalitet og sikkerhed – elementer, der er afgørende i netop denne branche. En ronderende vagt kan I bruge i jers virksomhed til at fastslå eventuel usikkerhed og altid at have belæg klar ved hånden.

​​De undersøgelser, ronderingen udmøntes i, kan du få tilsendt på e-mail for at have dine data samlet ét sted og opbevaret trygt online. Den sparring, som en ronderende vagt kan tilbyde jer, kan øge jeres sikkerhed og viden om denne.​

Kontakt os i dag

Kontakt dit vagtselskab, hvis du skal bruge en ronderende vagt

Du kan kontakte os på 75 24 11 93 eller på mail KS@KSvagt.dk, hvis du vil vide mere om vores rondering som dækker hele Midt- og Sønderjylland – heriblandt Esbjerg, Varde og Kolding. Hvis du vil vide mere om, hvad en ronderende vagt kan betyde for din virksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte os

KS Vagt logo

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vurderet 4,2 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på​ Face​book​

Kontakt​oplysninger

Afdeling i Varde

Solbakken 5, 6800 Varde

Afdeling i Esbjerg

Kastanielunden 54, 6705 Esbjerg

Afdeling i Billund

Systemvej 35, 7190 Billund​

Om ​firmaet

​KS Vagt

​​​Telefon: 75 24 11 93

​E-mail: ks@ksvagt.dk​