​✔ 33 års erfaring    ✔ Vi holder øje med huset mens du er på ferie   ✔ ISO 9001 certificeret

Den førende jyske vagtpatrulje

Ring til os på telefon: 75 24 11 93

Rondering – Få professionelle til at slå en runde

At foretage rondering i virksomheder eller butikker er noget, der i høj grad øger følelsen af sikkerhed samt konkret hjælper til at have overblik over, hvem der kommer og går. Hos KS Vagt foretager vi rundering for virksomheder, i offentlige bygninger og endda for private.

Undersøg hvem der kommer og går

Rondering vil i princippet sige, at vi foretager en runde som den sidste instans før bygningen lukkes og slukkes. Under runderingen sikrer vi, at alle vinduer, døre og andre indgange er låst på forsvarlig og rigtig måde. Derudover kan vi tilbyde statistisk materiale, der viser, hvad vi eventuelt har foretaget om natten, således at du kan se, hvad der enten skal spares væk eller investeres i.

Når vores ansatte er på rondering sørger de yderligere for, at alle sikkerhedsmæssige instanser er tilkoblet og at alle brandporte er lukket til og at kaffemaskiner og andre elektriske apparater er slukkede.

Få en kvalitativ service med rondering, der kan fastslå usikkerhed

Rundering – eller rondering – er en service vi vægter højt. KS Vagt er kendt for utrolig kvalitet og sikkerhed – elementer, der er afgørende i netop denne branche. Runderingen er netop en kvalitativ service, som du i jeres virksomhed kan bruge til at fastslå eventuel usikkerhed og altid at have belæg klar lige ved hånden. De undersøgelser ronderingen udmøntes i, kan du få tilsendt på mail for at have dine data samlet ét sted og opbevaret trygt online.

Du kan kontakte os på 75 24 11 93 eller på mail KS@KSvagt.dk hvis du vil vide mere om vores rondering som dækker hele Midt- og Sønderjylland – heriblandt Esbjerg, Varde og Kolding.

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

​KS Vagt

CVR: 86998017

KONTAKT OS​

FIND VEJ​

​Solbakken 5

6800 Varde

Kastanielunden 54
6705 Esbjerg

Systemvej 35
7190 Billund

CERTIFICERET AF​

​​

Dansk Institut for Certificering